Elämä jatkuu

Uuden Suomen joulupukin tervehdys

  • Toivotan teillekin myötätuulta
    Toivotan teillekin myötätuulta
  • Tjumen-kaupungin joulukatu vuonna 2014..
    Tjumen-kaupungin joulukatu vuonna 2014..

Kun minut kerran nimitettiin niinkin vaikuttavaan virkaan kuin Uuden Suomen joulupukki (vuosimalli 2018) niin tässä kaikille lukijoille yhtä syvä kumarrus kuin harras joulutoive siitä, että myös vastaisuudessa keskustellaan ihmisiksi: tiukkaa faktaa ilman henkilökohtaisuuksia.  Kuten huomaatte pukki purjehtii talvellakin.

Koska joulu on myös huumorijuhla eikä kaikki aina mene niin kuin Strömsössä niin oheistan hauskahkon kuvan siperialaisesta Tjumen-kaupungista, joka minulle tuli mukavalla tavalla jo tutuksi: blogilinkki. Vuonna 2014 Tjumenin tekninen johtaja oli tilannut oheiset katuvalot, josta myöhemmin todettiin: "Однако, не всегда праздничное освещение Тюмени было удачным. В 2014 году новогодняя иллюминация вызвала некоторый конфуз" (Tjumenin juhlavalaistus ei kuitenkaan aina ole onnistunut. Vuonna 2014 uudenvuoden valaistus aiheutti jonkinlaista hämmennystä)..

Hauskaa ja vaikkapa kiihkeätäkin joulua!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Hyvää joulua pukki,
joko tulppaanit Korvatunturilla kukkii?

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Hyvin näyttää Korvatunturilla kukat kasvavan;)

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

Jos ei purjehtiminen kovin simppeliä liene, porolla navigointi sitäkin konstikkaampaa. Koiravaljakkoineni kun siellä useasti takavuosina ajelin, samoissa kekkereissä usein oli myöskin muutama poro. Ajoporoksikin mainittiin mutta .... kuinkahan sen kauniisti sanoisi, porot menivät mikä minnekkin ja pakko oli miehen pois reestä hypätä ja tarttua ajokkaan riimuun ja juosta vierellä.
Rauhallista joulua vaan sinne pohjoiseen.

Tämän blogin suosituimmat