Elämä jatkuu

V gostjach u Ilmari v Finljandii

  • Bordercollie Walma ihmettelee...
    Bordercollie Walma ihmettelee...
  • Walma ja "lintu"
    Walma ja "lintu"

Talvisodan päättymisen muistoksi pieni delegaatio Petroskoista kävi lauantaina vierailulla Raatteen tielle (mm. Raatteen Portin muistomerkillä), jonka jälkeen kutsuin heidät kylään, juomaan kuppi "tsuajua", heidän paluumatkallaan Vartiuksen rajanylitysasemalle. Joukossa oli Karjalan television edustaja, joka teki "helikopterillaan" komean videon korpitilastamme. Tuntuu mukavalta ja oikealta ylläpitää hyvät kansalaissuhteet itärajamme ylitse, kaikesta huolimatta. Ainakin meillä on paljon hyviä ystäviä Venäjällä ja näin tulee pysymäänkin.

https://

В гостях у Илмари в Финляндии (Suomessa, Ilmarin luona kylässä)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kiva traileri ja nyt siitä näkyi tuo saunan etäisyys rannasta aivan selkeästi.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

Sinitaivas – 'Raatteentie' kappale on saanut sen verran paheksuntaa, ettei orkesteri ainakaan julkisesti tätä humppa juuri soita.

https://www.youtube.com/watch?v=XcXDKYXaGag

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Meilläpäin Korsuorkesterin versio on tunnetumpi. Pitivät viimeisen keikansa Raatteen koululla:

http://pauskanelamaa.blogspot.fi/2012/07/korsuorke...

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Pikku-Hilkka Laronia

Olipa hieno homma ja tottakait tavaliset ihmiset älyää ystävyyen ja yhteistyön päälle! Ja hieno filmiki, kiitos!

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Juuri noin, tavallisten ihmisten välillä hyvä suhteet. Politiikkaa ei niihin kannata sotkea.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Ajatelkaahan, mitä seuraa, kun osaa kieliä, kun venäjääkin osaaisi; spasiba !

Käyttäjän pii3719 kuva
Pertti Ikonen

Tosi hienoa ympäristöä helikopteri-videoltakin katsottuna. Toivottavasti Matkailun Edistämiskeskus ei vieläkään ota onkeensa ja saatte säilyttää maisemanne koskemattomina turismilta.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Niinpä, korvessa on hyvä asua (impivaaraa, muka...hohoijaa).

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Miten videon tuonne sait? Toimii hyvin. Minullakin voisi joskus olla videoita tarjolla, mutta en youtuben kautta niitä viitsisi kierrättää.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel Vastaus kommenttiin #9

Videon lataaminen youtubeen on helppoa. Tarvitset vain oman google-tilin. Kyseisen videon lataaja ei siis ole minä, vaan petroskoilainen kuvaaja, Dmitri.

Jouko Vanne Vastaus kommenttiin #10

Mikähän on kun video näkyy YouTubessa mutta ei tämän blogin sivulla? A plugin is needed to display this content.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel Vastaus kommenttiin #11

Hyvin näkyy molemmilla, ainakin minun tabletistani.

Jouko Vanne Vastaus kommenttiin #13

Myöskään blogien:

Kansan laulaja
Sumski Posad, Vienanmeren rantakylä
Anna German
...

videot eivät näy. Oiskohan ne flash-formaattia, joka ei ole tuettu käyttämässäni Android-tabletissa (Nexus 7, kj Marshmallow 6)?

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel Vastaus kommenttiin #15

En tiedä. Kopioin ne google chromen kautta (kopioi videon linkki) ja olet kyllä ensimmäinen, joka antaa tällaisen palautteen.

Jos kerran näkyvät suoraan youtuben kautta (sen jälkeen kun, blogini kautta, sait tietää hakusanan), niin asian pitäisi olla kunnossa. Tärkeintä on, että kiinnostuksen kynnys on ylitetty, eikö?

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Mukavaa on varmaan ollut jutella vapaasti ja ilman politiikkakoukeroita ja virallisten ystävyysdelegaatioiden liturgiapakkotoistoa ja aihepiirirajoitteita. Mitenhän muuten Karjalan tv:n edustajat ehkä suhtautuivat, jos sattumoisin tulitte kysyneeksi ihan kaikessa ystävyydessä, olisiko heidän mielestään mitään näkymiä Suomineidon 100-vuotisjuhlavuonna tarkastella pragmaattis-yleisinhimillis-iteroivalla otteella talvisotaan läheisesti liittyneitä jälkikäteen osin mahdollisesti korjattavia virheitä, joita itänaapurimme silloinen johto teki olemalla kunnioittamatta Tarton rauhansopimuksen ikuisiksi julistamia rajoja, ks. http://rescordis.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri...

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Tämä ryhmä siis kunnioittaa talvisodan muistoa ja haluaa, että se muistetaan vastaisuudessakin. Mukavaa ja fiksua väkeä.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Talvisodan muistoa kunnioittava tv-ryhmä voisi kenties olla kiinnostunut kunnioittamaan jonkinlaisella katsauksella myös talvisodan syitä ja seurauksia tuosta tarjoamastani näkökulmasta 'Suomineito täyttää pian 100 vuotta - olemmekohan valmiit?' http://rescordis.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri...

Mukavaa ja fiksua väkeä on Venäjällä enemmänkin, paljon enemmän kuin putinistipropagandan perusteella voisi päätellä. Eikä putinin hallinto ole ikuisesti dominoiva tai isovenäläisimperialisminkaan hegemonia välttämättä... Ihmiskasvoisen puolisuurvallan ja oikeusvaltion konsepti on kuulemma jo kehitteillä Kremlin pesänjakajien visioissa. Tällöin tulevat uusharkintaan myös Krimin, Ossetian, Karjalan, Petsamon ja muiden ryöstöalueiden laittoman hallussapidon 'välttämättömyyden' perusteet.

Tämän blogin suosituimmat