Elämä jatkuu

Turha ammattikunta..?

Velipoikani Sibrand, hollantilainen eläkkeellä oleva plastiikkakirurgi, jolla on hieno mökki Kiantajärven itärannalla, näytti tänään videon, joka vedenpitävästi todistaa, että kyseinen ammattikunta on täysin joutava:

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Joachim Seetaucher

Tuo toimenpide olikin "plastiikkikirurgin" tekemä.

Noilla rinnoilla käy tuokin kohotuksesta, mutta jos rinnat ovat roikkuvat kuin littanat märät rätit, niin kyllä niihin silloin jotain täytettä tarvitsee, jos mielii olemustaan tältä osin muuttaa. ;D

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Kerran eräs herrasmies kertoi bonganneensa rannalla itselleen seuraa. "Sillä oli paljaiden luppakorvien päällä pystyssä sellaset nortinnatsat, ni meneehän sitä sekaisin vanha mies vähemmästäkin!"

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Tämän alan jonkinlaisena asiantuntijana voin vain todeta, että kyllä nuo littanat tyhjät pussukat saa ihan mukavasti koottua hyvien rintaliivien sisään:)

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Mutta olihan tuo vinkki ihan varteenotettava, sillä en ole aikonut silikoneihin siirtyä. Sitä tekevät jo pari kolmekymppiset naisetkin ihan aiheetta, tuntuu ainakin sille. Ihmettelen tätä muotivillitystä. Ihan samanlaiselta vaikuttaa kuin hampaiden kiskonta silloin ennen nuorilla ihmisillä ja tekohanpaiden laitto tilalle. Muoti ei aina ole hyväksi, mutta tuo teippihän selvästi oli.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu Vastaus kommenttiin #6

Irja, "Ihmettelen tätä muotivillitystä.""

Samaa mieltä minäkin ja vertaisin sitä ihan samaan kuin muinoin afrikkalaisten huulivenytykseen tai kallon muodon ohjaamiseen suipoksi.
On tietysti ihan eri asia, jos "leikellään" terveydellisestä syystä, mutta muuten uskaltaisiko sen nyt ihan julkisesti sanoa, niin on se täysin älytöntä.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen Vastaus kommenttiin #7

Samma mieltä: täysin älytöntä. Mutta kun on nuori, niin ei ajattele tai haluaa olla jotain muuta kuin on terveyden uhallakin ja mallien mukaan.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Kätevä ehkäisymenetelmä naisten ylävartaloroikuntaan :) Miesten keskikehon eturessua tuolla menetelmällä tuskin pystyy paljon auttamaan.

Teppo Nygren

Joskus oli olut-sixpack sellaisella reijitetyllä muovilla yhdessä. Jos sellaisen vetää kuminauhoilla tiukasti vatsan ympäri, niin kyllä siihen jonkinlainen sixpack kuvio syntyy. Muutaman tyhjennetyn oluen jälkeen nainenkin kaunistuu silmissä. Plastikkakirurgia on siis aivan turhaa :)
http://2log.biz/img/upload/2009/Feb/six_pack_rings...

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa