Elämä jatkuu

Samaa näköä

Joskus tilataide/katutaide osuu varsin mukavasti ajan hermoon ja panee hymyilemään. Oheinen kuva sattui kohdalla ja sen pohjalta sopii kysyä: "onko samaa näköä?"

Kuva 1 (lähtötilanne)

Kuva 2 (taiteilijan näkemys)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

Jee, vähän "rispektiä" sentään. Tämä on historiallinen päivä.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Samaa mieltä. On joskus puhuttu huonosta häviämisestä, mutta tämä Trumpin mollaaminen ennen kuin mies on ollut päivääkään presidenttinä on jotain käsittämätöntä.

Katsotaan nyt ensin mitä mies on presidenttinä ja hutkitaan sitten.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Samaa mieltä, mutta silti tuo kuva pani hymyilemään. Mieshän tulee saamaan täsmälleen samanlaista "rispektiä" kuin Obama, josta Rumpi pitkään väitti, ettei ole ollenkaan syntynyt USA:ssa.... Sitä saa mitä tilaa.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #3

Eikös Trump nuollut haavojaan viisi vuotta tuosta tappiosta ja nousi sitten päättäväisesti siihen asemaan johon moni ei nouse.

Ei Trump varmaan tätä palstaa lue, kun tämä on vieläpä epäpoliittinen. Joten tilaus meni varmaan häneltä ohitse.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel Vastaus kommenttiin #4

Katsotaan miten mies pärjää ja toivotaan hänelle kaikkea hyvää. Silti mukavaa, että kansa jaksaa vääntää huumoria. Muuten, jos käytät paljon likaisia temppuja joudut melko todennäköisesti likaiseen osastoon (tässä tapauksessa pisuaariin). Vasta viime syyskuussa Rumpi vihdoin tunnusti, että Obama oli syntynyt USA:ssa:

http://edition.cnn.com/2016/09/15/politics/donald-...

Eilen kuuntelin radiosta Nils Torvaldsin haastattelun, jossa tämä meppi totesi: "kun luin sanasta sanaan Trumpin tuoreet lehtihaastattelut brittiläisessä Times-lehdessä ja saksalaisessa Bild-lehdessä, niin minulle nousi tukka pystyyn vaikkei kyse olekaan monista millimetristä". Elämme kiintoisia aikoja.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #5

Hyvä! Minusta näytti että mieht olivat tässä taanoin juttusilla ja kättelivät, joten eiköhän he ole päässeet yli siitä mistä sinun on vaikea päästä ylitse, eli tuosta Trumpin tölvimisestä.

Pisuaarikuva ei minusta ollut onnistunut, olen nähnyt parempiakin häväistyskuvia. Jo tuo pisuaarien muoto sinänsä halventaa enemmän naisia kuin Trumpia.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel Vastaus kommenttiin #6

Tämän blogin otsikot ovat huumori, musta huumori sekä valokuvaus. Siihen kategoriaan tämä kuuluu varsin luontevasti. Älä ota turhan vakavasti, Ari hyvä.

Itse otan (maapallomme yhtenä, pienenä muurahaisena) USA:n uutta presidenttia vasta silloin vakavasti kun hänellä alkaa olla riittävää näyttöä. Siihen asti sopii heittää läskiksi, etenkin koska mies tuntuu itsekin niin tekevän, puheiden perusteella...

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio Vastaus kommenttiin #7

Miksi ottaisin vakavasti? En ole mikään niuho. Tuo pisuaarikuva vain minusta ei ole huumoria juuri naisten puolesta ajatellen, vaikka Trump vielä menisikin. En silti näe mitään hauskaa tai edes mustaa huumoria tässä huumorissa, että wc.pöntölle tai pisuaarille tehdään Marilynin huulet.

Kiva kuitenkin, että olet asian takana täysillä;)))

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel Vastaus kommenttiin #8

Kansa vitsailee ja hyvä niin, mutta, kuten tuossa jo aiemmin kirjoitin: katsotaan miten mies pärjää.

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #9

Trumpin tuleva arvostus saattaa riippua paljon siitä miten hyvin hän suostuu talumaan neuvonantajiensa narussa. Vessaan Trump kuitenkin todennäköisesti päästetään yksin.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Trump ei ole vielä tapattanut yhtään lehtimiestä tai opposition edustajaa eikä hyökännyt yhteenkään maahan.

Mutta mistäs löytyy rohkeutta nälviä sotakiihkoista Putinia joka on tapattanut tuhansia?

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Milläs sivistyssanalla kutsutaan aloittajan ilkeilykuvaa suurvaltion päämiehestä? Ei sekään naurata.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel Vastaus kommenttiin #14

Leo, minusta olet hieno ja kunnioitettava mies ja sen sanon suoraan. Tuosta (entisen) suurvaltion päämiehestä ollaan näköjään eri mieltä, mutta yhtä mieltä ollaan sentään Putinista: vaarallinen diktaattori. Ei pitäisi olla ongelmia eikä erimielisyyksiä, ainakaan minun puolestani.

Joko katsottaisiin yhdessä mihin Rumpi pystyy? "I'm all ears".

Kiina on pomo, tästä eteenpäin. Niin Rumpi kuin Putin katsovat tulevaisuuteen peruutuspeilien kautta (make Russia/USA great again). Raukat, se aika meni jo....shit happens.

Käyttäjän ellelazarov kuva
Elle Marketta Lazarov

Onhan sille Donaltille sanottava,että joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön.

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Huomenna kuulema meilläkin suomalaiset naiset marssivat Trumppia vastaan Helsingissä. Syynä on tietysti tuo herra presidentin naispuheet ja kuulema myöskin teot.? Huomenna pitäisi myöskin olla satoja tuhansia naisia marssilla häntä vastaan Nev Yorkissa. Tämä "seinämaalaus" lienee vain jatkumoa koko naissukukunnan kiukulle, jolla saadaan kai sillä vähän tasotusta:). En tiedä?

Itse en menisi marssille Trumppia vastaan, hän on kuitenkin vain oman aikansa koti- ja koulukasvatuksensa tulos. Trumpin koulukaverihan sanoi haastattelussa, että hän on jäänyt sen tosi ankaran sotilaskoulutuksen "tasolle" puheissaan, kun muut ovat jo sen vaiheen unohtaneet. Hänhän joutui sinne jo isänsä pakottamana hyvin nuorena...muistaakseni jo 12-vuotiaana?

Itse olen mustan huumorin ystävä. Enkä osaa ottaa tämmöistä huumoria yhtään vakavasti:)

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Olisihan toisessa kuvassa voinut olla teksti, kuten tässäkin alla: Kuvan .... ei liity tapaukseen.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701212200057471...

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Se ei ollut tällä haavaa minä:)

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Hyvä juttu...minä jo pelästyin:)
Mutta on tämä elävä elämä ihmeellistä, jota pieni raasu ihmispolo ei aina voi millään ymmärtää? ...että joku keksiikin valta sen isoimman karjun ja nähtävästi vielä vapaaehtoisesti...

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala Vastaus kommenttiin #19

Nyt ei maalaispoika enää ymmärrä mitään. Karjuhan on urospuolinen sika jota käytetään naispuolisten sikojen eli emakkojen astuttamiseen. Miten urospuolinen sika suostui sukupuoliyhteyteen miehen kanssa? Ei kai se ollut homo?

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen Vastaus kommenttiin #20

Sika on viisas eläin joka ymmärtää että puutteessa olevaa tulee auttaa.