Elämä jatkuu

Voiko hyvä luistelija olla hyvä luisteluhiihtäjä?

Seppo-Juhan blogissa heitin ilmaan aavistukseni siitä, että hollantilainen huippuluistelija voisi myös olla hiton hyvä luisteluhiihtäjä, kunhan joku sponssoritaho innostuisi ideasta ja laittaisi muutamia luistelijoita oppiin/harjoitteluun, esimerkiksi Vuokattiin. Liike on niin samanlainen, että pienehkön tekniikkaopettelun jälkeen (lähinnä pitkien sauvojen käyttö ja pystyssä pysyminen laskuissa) tulokset saattaisivat olla varsin kiinnostavat.

Lähetän ehdotukseni alkuperäiskielellä Hollannin Luisteluliittoon (Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond). Suap nähä!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Voiko hyvä luistelija olla hyvä luisteluhiihtäjä?"

- Kyllä. Pertti Niittylän kilpailu-uran ehtoopuolella, ehkä joskus 80-90-luvun vaihteessa Apu-lehti houkutteli Niittylän kokeilemaan luistelua suksilla, siis käytännössä luisteluhiihtoa. Tulokset olivat ehdottomasti rohkaisevia ja tukisivat näkemystäsi luistelijan pärjäämisestä myös suksilla.

Hei mutta pliis! Eihän se olisi reilua jos Mulderin kaksoset ryhtyisivät napsimaan mitaleita myös lumelta! Miten kävisi meikäläisten mustikkasoppaa-rinnuksilla-ja-parta-jäässä-karpaasien?

Tämän blogin suosituimmat