Elämä jatkuu

Armenian duduk: Շատ թույն երգ արդեն իմացել

  • Duduk - sielukas soitin
    Duduk - sielukas soitin

Georgian ohella Armenia on niitä maita jonne aion matkustaa, mikäli luoja suo. Toni Stenström ja Ville Haapasalo antoivat hyvän kimmokkeen vaikka sellainen oli minussa muhinut jo kauan, kauan sitten. Air Baltic tarjoaa edullisia lentoja Riian kautta. Jospa mentäisiin syksyllä, silloin kun viinirypäleet ovat sopivasti kypsyneet? Onhan sekin mukavaa kun venäjän kielellä tulee toimeen.

Kuuntelen ja katselen paljon itäblokin tarjontaa (tricolor-tv, Kostamuksen paikallisradiot jne) ja oheinen laulu tarttui äsken korviini. Täten jaen iloni, jossa Tata Simonyan ja edesmennyt Anatoli Dneprov laulavat komean balladin kiinnostavan maan kunniaksi. Vaikuttava intro ja mehevä bassokitara, mutta etenkin nuo hämmästyttävät armenialaishuilut/-fagotit/-klarinetit (duduk) ovat omaa luokkaa! Tatan äänessä kuuluu hieman Charles Aznavouria:

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Kiinnostava havainto: laitoin "puheenaiheeksi" (hakusanaksi) Armenia, aivan kuten Toni Stenström jo aiemmin tehnyt, muttei mennyt läpi. Odottaa kuulemma toimituksen hyväksyntää....(häiriö kansainvälisissä yhteyksissä, vaiko US-formaatissa?):

http://tonistenstrm.vapaavuoro.uusisuomi.fi/catego...

Siitä huolimatta: mainio alusta, tämä US-blogistan!

Tämän blogin suosituimmat