Elämä jatkuu

Muistojen bulevardi

Mikäli, radiokuuntelijana, kaipaat jotain muuta kuin englanninkielistä nykymusaa tai tekoletkeätä juontamista niin tässä kolme vinkkiä niille, jotka eivät ole vielä löytäneet perille. Tuo Yle Yksi-kanavan Muistojen bulevardi on siitä paras, että se tulee jokaikisenä arkipäivänä kello yhdeksestä kymmeneen:

Hyvä oli myös "Tähtien sumua"-ohjelma, mutta se tulee vain harvoin ja on vissi jo lopetettu. Veikkaanpa muuten, että aika moni kaipaa pysyvää retrokanavaa, siis aamusta iltaan! Joka tapauksessa Ylelle kiitos. Pelkästään tästä (vähäisestäkin) tarjonnasta suostun maksamaan yleveroa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Pieni lisäys/tarkennus edelliseen:
Arolan maatilan karhunkatseluyrittäjä Eero Seppänen Suomussalmelta kertoi hauskasti, miten saadaan karhut pois ruokintapaikalta sen jälkeen kun sesonki loppuu elokuun puolivälissä: "Laitan katselukopissa Radio Novaa soimaan täysillä; sitä eivät kuuntele karhutkaan".

Käyttäjän veikkohuuska kuva
Veikko Huuska

Just precis. Kuuntelin saman ohjelman: parasta.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Kun tulee (kuten usein) sontamusakkia radiosta, niin pankaa areenan ja välilehden kautta vaikkapa joku "muistojen bulevardi"-jakso taustamusaksi. Toimii mukavasti!

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo

Puheradiokin piti sotkea musiikilla, joka on puoliksi kauheaa paskaa, eikö harju/pöntiset riitä kaupalliset lisänä. Onko toimittajat tupakkatauolla pitkän 4-5 min kestävän musiikkikappaleen aikana?

Tämän blogin suosituimmat